ESPECIAL INFORMACIÓ COVID19

En primer lloc, des de l'equip de la Clínica Dental Ciprés Codina volem desitjar-vos que vosaltres i els vostres familiars i amics estigueu bé.

Hem creat aquesta secció per fer-vos arribar diverses informacions:

1. Si no hi ha cap novetat que ho impedeixi, tenim previst reobrir la clínica i reprendre la nostra activitat a partir del dia 11 de maig. Tot i això, tenim un telèfon d'urgències des del principi del confinament (629 883 959), que ens està permetent atendre les urgències que puguint anar sorgint mentre la clínica està tancada.

2. Hem adoptat les mesures necessàries i hem adquirit nova tecnologia i material de protecció per a que la clínica esdevingui un espai segur tant pels pacients com per les professionals. Basant-nos en l'evidència científica que s'ha anat publicant aquests dies entorn a la bioseguretat davant del COVID19 i en les recomanacions del Colegi Oficial de Dentistes, del Consejo General de Denistas i del Departament de Salut; hem elaborat uns protocols molt estrictes en relació a la desinfecció, els equips de protecció individuals i a protocols. Amb les noves mesures, l'adquisició de nova tecnologia i les recomanacions pels pacients, podem garantir la seguretat enfront el COVID19 i permetre que pogueu assistir a la clínica amb tranquilitat i confiança.

Aquí podeu conèixer amb més detall les mesures que hem pres fins al moment:

3. Per assistir a la clínica, és important seguir les següents recomanacions, ja que això ens permet garantir la seguretat entre tots els pacients:

Per a qualsevol consulta us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjan├žant l'atenció telefònica i electrònica habitual, i també a través de les xarxes socials.

Salutacions de part de tot l'equip.